Jamieson Essentials

Alegerea potrivită pentru un organism sănătos.

Cu toții încercăm să facem alegeri sănătoase pentru o stare de generală de bine. Realitatea este că nu numai stilul nostru de viață modern, agitat face dificilă menținerea rutinelor noastre de sănătate, cat si găsirea soluțiilor corecte care adresează aceste nevoi.

De aceea, o echipa experimentată de oameni de știință și experți în nutriție a identificat suplimentele de top pentru a avea un organism sănătos. Ei au făcut cercetări pentru a înțelege modul în care consumatorul mănâncă și se comportă, scopul fiind simplificarea culoarului de suplimente, prin reducerea acestuia la patru produse ce pot servi ca bază pentru o viață mai sănătoasă.

Despre Jamieson Essentials™

Jamieson Essentials ™ este o gamă de patru produse care vă pot ajuta să obțineți substanțele nutritive cheie necesare pentru o sănătate generală bună.

Produse

Jamieson Multi 100% Complete Forte

Deși nutriția joacă un rol fundamental într-un stil de viață sănătos, o mare parte dintre consumatori nu primesc toate substanțele nutritive esențiale de care au nevoie doar din dieta lor. Jamieson Multi 100% Complete Forte reduce acest decalaj,reprezentand o modalitate ușoară de a acoperi necesarul de zilnic de vitamine și minerale.

Jamieson Omega-3 Complete 600 mg

Unii consumatori primesc o cantitate insuficientă de Omega-3, ceea ce duce la posibilitatea apariției bolilor cardiovasculare. Jamieson Omega-3 Complete 600 mg oferă o cantitate suficientă de acizi grași Omega-3 și susține sănătatea cardiovasculară, fără a avea gust de pește.

Jamieson Probiotic 10 Miliarde

Probioticele joacă un rol important în sănătatea generală digestivă și imună, deoarece ele ajută la eliminarea senzației de balonare și ajută la a avea o digestie corectă și regulată. Jamieson Probiotic 10 Miliarde reprezintă cea mai sigură modalitate de a obține un echilibru digestiv optim.

Jamieson Vitamina D 1000UI

Un nutrient liposolubil, vitamina D joacă un rol-cheie în menținerea unei sănătăți optime și ajută la susținerea unui sistem imunitar sănătos. De asemenea, ajută organismul să absoarbă calciu pentru a avea oase și dinți puternici. Jamieson Vitamina D 1000 UI este o modalitate ușoară de a obține doza zilnică necesară de vitamina D.

Articole recomandate

Rolulul melatoninei in ameliorarea insomniilor

Lipsa unui somn linistit poate duce la dezechilibre in organism si poate accentua starile de neliniste si nivelul de stres. Melatonina este hormonul care joaca un rol crucial in durata de somn, si in ...

Citește tot articolul

Jamieson , vitamina C mai gustoasa ca niciodata!

Sursele zilnice de vitamina C sunt reprezentate in principal de fructe si legume. De multe ori adoptam o dieta saraca in substante nutritive si nu asiguram necesarul de Vitamina C in cantitati sufici...

Citește tot articolul

Jamieson Essentials ™. Esentiale pentru un organism sanatos

Cu totii incercam sa facem alegeri sanatoase pentru o stare de generala de bine.Realitatea este ca nu numai stilul nostru de viata modern, agitat face dificila mentinerea rutinei noastre de sanata...

Citește tot articolul