Sarcină și nou născuți

Cerințele zilnice pentru majoritatea vitaminelor și mineralelor esențiale cresc în timpul sarcinii. Odată ce copilul se naste, atât mama, cât și sugarul au nevoie de un aport specializat de vitamine și minerale, pentru o sănătate optimă, în perioada primilor ani de viață. Suplimentarea cu vitamine esențiale este foarte importantă, deoarece este adesea dificil să se asigure un nivel adecvat de nutrienți numai prin dietă.

Despre mamă

În timpul sarcinii, multe femei suferă un deficit critic de nutrienți. De aceea, sunt necesare multivitamine prenatale pentru a furniza aceste substanțe nutritive, cum ar fi:

  • Acid folic
  • Fier
  • Zinc

Un prenatal care conține Omega-3 sau un supliment Omega-3 poate fi, de asemenea, luat în timpul sarcinii și alăptării, pentru a sprijini dezvoltarea ochilor și creierului bebelușului.

Despre copil

În primele șase luni de viață, probioticele pot fi foarte benefice în gestionarea:

  • Colicilor la copii
  • Refluxului de acid
  • Constipației
  • Alergiilor
  • Diareei

Vitamina D este, de asemenea, esențială pentru creșterea și dezvoltarea copilului, iar, pentru siguranță și eficacitate, poate fi oferită sub formă de supliment.

Produse

Jamieson Prenatal MultiVitamin furnizează copiilor în curs de dezvoltare substanțele nutritive necesare și sprijină metabolismul normal și bunăstarea fizică a viitoarelor mămici. Jamieson oferă, de asemenea, vitamina D formulată în mod specific pentru sugari sub formă de picături ușor de utilizat.

Perfect pentru sugari și copii de la 1 la 3 ani. Picăturile fără aromă pot fi adăugate în lapte, lapte matern, formulă sau aplicate direct pe suzetă, lingură sau limba copilului.

Articole recomandate

Esential pentru sanatatea ficatului tau!

Stilul de viata alert presupune si un val de provocari, iar de cele mai multe ori incapacitatea organismului de a se adapta are un efect negativ asupra unui organ esential: ficatul. Considerat “un ...

Citește tot articolul

Spune NU retentiei de apa!

 Iti doresti sa poti purta din nou acele haine superbe in care te simteai bine? Nu mai ai atat de multa incredere in tine ? Toate acestea sunt efecte nedorite ale retentiei de apa in organism. ...

Citește tot articolul

Rolulul melatoninei in ameliorarea insomniilor

Lipsa unui somn linistit poate duce la dezechilibre in organism si poate accentua starile de neliniste si nivelul de stres. Melatonina este hormonul care joaca un rol crucial in durata de somn, si in ...

Citește tot articolul