top of page

- Despre Jamieson -

Jamieson este compania numărul 1 pe piaţa suplimentelor alimentare din Canada, beneficiind de o experienţă de aproape un secol - înfiinţată în anul 1922. Jamieson s-a dedicat dezvoltării produselor inovatoare și de înaltă calitate, pentru a susţine sănătatea şi vitalitatea consumatorilor. Laboratoarele Jamieson se numără printre cele mai avansate şi sofisticate în industria suplimentelor alimentare; cercetarea urmăreşte să asigure inovaţie continuă şi să respecte promisiunea de calitate, puritate şi siguranţă a produselor.

ISTORIA LIDERILOR

Fiind un pionier in produse sanatoase naturale, Jamieson este lider in inovarea acestora in Canada. Compania detine o lista impresionanta de "lideri" in ceea ce priveste lista de ingrediente si certificarea acestora.
In 2004, Jamieson a ajutat la infiintarea directoratului de produse naturale eliberate fara prescriptie medicala ( NNHPD). NNHPD este o institutie care lucreaza indeaproape cu Jamieson pentru a asigura calitatea ingredientelor naturale, din Canada, ce stau la baza produselor Jamieson.
Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei.

PROMISIUNEA 360 PURE

360 Pure asigură cele mai sigure, mai puternice și de cea mai înaltă calitate produse sunt vândute sub marca Jamieson. Puteți găsi sigiliul 360 pur pe fiecare produs pe care îl facem, pentru piețele canadiene și internaționale.
Programul nostru 360 Pure acoperă toate aspectele: testare, eficacitate, puritate, calitate.

bottom of page