Sistemul imunitar protejează organismul împotriva bolilor sau a altor corpuri străine potențial dăunătoare. Atunci când funcționează corect, sistemul imunitar identifică și atacă o serie de amenințări de tipul virusurilor, bacteriilor, în timp ce îi disting de țesutul sănătos al organismului. Pentru ca ne aflam in mod oficial in sezonul racelilor si al gripelor, este esential sa ne protejam organismul si sa ii asiguram suportul necesar pentru a tine la distanta virusurile.

Suplimentele pe bază de multivitamine asigura un aport necesar de substanțe esentiale pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei.

CUMPARA ACUM

Vitamina D joaca rol extrem de important și în funcționarea sistemului imunitar și poate fi un factor determinant atât în apărarea față de infecții acute (virale, bacteriene, fungice), cât și în dezvoltarea unor boli autoimune cronice

CUMPARA ACUM

Vitamina C sustine sistemul imunitar și vă protejaza împotriva radicalilor liberi. Suplimentarea cu vitamina C reduce durata medie și severitatea răcelii comune și poate contribui chiar la reducerea riscului de a dezvolta alte afectiuni

CUMPARA ACUM

Zincul susține creșterea generală a celulelor implicate în răspunsul imun al organismului si reduce semnificativ durata răcelii comune cu până la 50%.

CUMPARA ACUM